Budimo u kontaktu!

Bilo bi nam drago
da se javite.

Ako izdajete ili iznajmljujete stan nudimo Vam: diskreciju, realnu procenu, ozbiljne klijente, hitne ponude - izdajemo odmah.

O nama

Agencija Beostan osnovana je 2000 godine u Beogradu. Osnivač i vlasnik je Todorović Branka, agencija je registrovana kao specijalizovana agencija za izdavanje stanova i poslovnih prostora na teritoriji Novog Beograda i centra grada.

U svom dugogodišnjem radu sarađivali smo sa ambasadama, predstavnistvima kompanija, sportskim klubovima, fakultetima i mnogobrojnim pojedincima. Princip rada naše agenicije je da se svaki klijent ispoštuje, da se svakom omogući da pronađe prostor u skladu sa svojim željama i mogućnostima.

Radno vreme agencije je radnim danom od 8 do 20 časova. Diskrecija klijenata i podataka ostavljenih u agenciji je zagarantovana. Sve nepokretnosti koje nudimo dobili smo direktno od vlasnika ili njihovih ovlašćenih zastupnika.

Takođe agencija radi i procenu vrednosti nepokretnosti. Agencija svoje usluge naplaćuje isključivo po obavljenom poslu u iznosu od 50% na dogovorenu mesečnu kiriju kod zakupa. Na našem web sajtu dnevno možete da se informišete o najnovijim ponudama.

Agencija Beostan

  1. Novi Beograd - Beograd - Srbija
  2. (011) 3178-301
  3. (063) 324-247
  4. (063) 304-314
  5. (011) 3178-380
  6. agbeostan@gmail.com
  7. www.beostan.co.rs

Pozovite nas!

Da biste dobili sve bitne informacije, pozovite nas.